> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

MVC-Besök i morse:-)

Kommentarer (1)

2010-03-09 @ 11:40:52

Nu var sista glukosbelastningen gjord och mitt värde var jättebra:-) Mitt blodvärde hade oxå gått upp vilket var toppen! Sen fick vi lyssna på lilla damens hjärtljud när hon väl beslutade att lugna ner sig i magen;-) 134 låg det på:-) Sen hade jag gått ner ett kilo (till min stora glädje) Jag har inte bantat,men däremot orkar jag inte äta så mycket. Det tar liksom stopp;-)

Igårkväll ringde min mamma och hade lite olika namnförslag. Ett av dom har jag idag gått och "smakat på". Jag tror faktiskt det blir det namnet. Jag gillar det skarpt! Tack Mamma!

Idag fick jag en anonym kommentar från en som påstod att pälsen på Polly såg ut som vanvård....Jag blir så trött på såna människor. Om du bara visste hur bra Polly har det! Vi borstar och ryktar på henne i minst en timme varje dag. Hon får så mycket kärlek och omvårdnad av oss alla! Men då hon går ute i ur och skur och vintern har varit som den varit och hon är i fällning så blir pälsen sån här. Inget jag kan göra något åt:-( Jag pratade med en annan vän till mig och hon berättade just att hennes hästar ser likadana ut. Sen kan jag tala om för dig att jag har sysslat med hästar sen jag var 11år och i år blir jag 35 år så det är några år...Men kom du till stallet och kolla, så får du se att hon mår som en prinsessa:-) Jag har verkligen inget att dölja!! Men visst ser pälsen tråkig ut,det håller jag dock med om.

Ha nu en underbar dag!!

Kramar Carro-The Lantismamma<3

Tindra och Polly

Kommentarer

Postat av: Helene

Suck. Det finns sa manga ignoranta manniskor dar ute... Bra att du gav henne/honom svar pa tal! Det ar absolut inget fel att vara vaksam med djurens basta i atanke, men innan man ger sig pa nagon maste man skaffa sig kunskap. Det skulle inte forvana mig om personen i fraga sysslar med hastar och anser sig kunna allt. Da det verkar vara mer regel an undantag i Sverige att folk klipper sina hastar, har nog manga aldrig sett det naturliga forlopp som sker pa varen nar de faller. Vissa hastar far tjockare vinterpals an andra, och fallningen blir saledes mer uttalad. Personligen anser jag dessutom att det inte finns nagon anledning att klippa sin hast pa vintern, om man inte sysslar med serios traning och tavling, alternativt befinner sig nagonstans dar vintrarna ar extremt milda.

2010-03-10 @ 15:42:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback