> The Lantismamma is back! -

The Lantismamma is back!

Följ våran flytt från Sundsvall till Västkusten, med allt vad det innebär!

Ridning och Singstar ikväll!

Kommentarer (0)

2010-03-20 @ 08:01:18

God morgon!
Vilken härlig känsla att vakna kvart över sju och känna sig utvilad. Tindra och Felicia följde med ner medans dom andra sömntutorna sov kvar i sina sängar. Idag skall barnen rida. Det är så skönt nu när snön börjat smälta bort och man faktiskt kan se vägen! Men jag undrar vad solen är? Än så länge har den inte kommit hit...

Ikväll skall vi äta middag med bästa vännerna och sjunga Singstar;-) Eller ja...Barnen skall sjunga...Sen får vi se om The Lantismamma tar ton;-) Jag tycker det är väldigt skoj att sjunga. Tänk om man hade en sån där härlig röst som vissa har:-)

Igår såg vi filmen Bröllopsfotografen och det blev många härliga skratt! Jag tycker filmen var fantastisk och den hade många poänger! Sen var min favoritskådis med-Kjell Bergqvist! Tycker han är helt suverän!! Dessutom var det många andra bra skådisar med. Personligen så älskar jag den värmländska dialekten så bara det gjorde att filmen var något alldeldes extra;-) Vissa dialekter älskar jag! Likaså gotländska,halländska,norrländska. Jag vet att dialekten varierar stort i Norrland. Men oavsett så är den stenskön;-) Sen tycker jag viss skånska kan vara oerhört charmig. Dock inte den där grötiga skånskan som låter som danska.... Sen tycker jagg det norska språket är helt underbart! Men något annat som jag faller totalt för är folk som pratar finlandssvenska...Som Mark Levengood gör.

Ha nu en toppenfin dag!!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback